Over GoedNalaten

GoedNalaten is een nieuw initiatief in de markt als het gaat om het publiek te informeren en te activeren een Goed Doel op te nemen in zijn/haar testament. Het Instituut Goed Nalaten is toegankelijk voor alle Goede Doelen die een ANBI status hebben. Ongeacht grootte, keurmerken, lidmaatschappen van brancheorganisaties, landelijk opererend of lokaal actief.

Een testament maken wordt vaak als een moeizame en ingewikkelde materie gezien. Veel mensen hebben behoefte aan onafhankelijke informatie en discussie, voordat de gang naar de notaris wordt ingezet. Instituut Goed Nalaten is hét nieuwe kennisplatform waar men gratis en onafhankelijke informatie vindt en gericht vragen kan stellen over nalatenschappen. Zowel Goede Doelen als het publiek kunnen terecht bij GoedNalaten.

Voor erflaters
Instituut Goed Nalaten biedt het gevende publiek een overzichtelijke website waar veel informatie onmiddellijk beschikbaar is en men individuele vragen kan stellen. Voor het gevende publiek is de informatie gratis.

Voor Goede Doelen
Naast de website en servicedesk, ontwikkelt GoedNalaten activiteiten waarin Goede Doelen met een ANBI status kunnen participeren. Daarmee maakt GoedNalaten de connectie met het publiek niet alleen virtueel maar ook fysiek dichtbij.

De helpdesk van GoedNalaten biedt Goede Doelen advies en hulp en ondersteuning bij de eigen communicatie over nalatenschappen. Speciaal voor Goede Doelen is er de gespreksservice- voor gesprekken met donateurs aan huis.